Bemutatkozás

  

 

                                         Mindenekelőtt

 

 

 

…..engedd meg, hogy bemutatkozzam, Simon Tibor vagyok,a Simonhajszalon vezetője. Körmenden születtem 1970-ben. Szüleim 1974-ben nyitották meg Körmenden a Bartók Béla lakótelepen a mai napig működő fodrászüzletüket. Édesanyám mellett tanultam ki e mesterség minden apró rejtelmét. 1993-ban a női-férfi fodrász szakma legmagasabb lépcsőfokát a mestervizsgát szereztem meg. Ahhoz, hogy valaki évtizedeket egyetlen hivatásnak szenteljen, valós megszállotság kell. Nekem megvolt anno és megvan most is! Mindig ki szoktam hangsúlyozni, hogy egy fodrász életében hatalmas szerepe van a Mesterének, annak, aki lefekteti a tudása alapjait, aki elindítja a helyes úton, aki megmutatja a szakma szépségeit-árnyoldalait.

 

  • Ez a csodálatos szakma elvárja mindenkitől, hogy folyamatosan képezzük magunkat. A divat soha nem áll meg : Nagy Evelin,Takács Krisztina, Nagy Enikő  kolléganőimmel számos fodrász bemutatón és versenyen bizonyítottuk felkészültségünket.

        

 


Hisszük,hogy,a szépség nem más,mint arány és harmónia. Hajviseletünk döntően meghatározza külső megjelenésünket. Az egyéniségünkhöz illő frizura önbizalmat ad,magabiztossá tesz. Szalonunkban nagy hangsúlyt fektetünk vendégeink kényelmére,igényeire. Biztosak vagyunk abban,hogy :

A SIMON HAJSZALON NEM LUXUS, A SIMON HAJSZALON MINŐSÉG !

Gondolunk igényes férfi vendégeinkre is !

Körmend városát is elérte a BARBER SHOP / BORBÉLY ÜZLET / népszerűsége !

BARBER DECK névre keresztelt,elkülönített klasszikus férfi fodrász részlegünk, különleges élményt,érzést nyújt ,az igényes férfiak részére. A BARBER DECK férfi vendégei, igazán úriembernek érezhetik magukat !       

 

 

 

 

Párom Horváth Ibolya fodrász szaktanár, egy fiúgyermeket nevelünk, és nagyon remélem, a fodrász dinasztia tovább öröklődik...!

 
Megosztás
SIMON HAJSZALON - Magyar